La Cursa de la Dona de Xàbia serà el 20 de març

09 feb 2022 Aquesta jornada d'esport i convivència entre dones recupera la presencialitat i recaptarà fons per al INCLIVA i Condenados al Bordillo

La Cursa de la Dona torna a l'agenda esportiva i social del municipi. Aquesta activitat, organitzada pel Club d'Atletisme Llebeig i la regidoria d'Igualtat, recupera la presencialitat i celebrarà la seua 14 edició el diumenge 20 de març amb normalitat i tot el seu esperit festiu, solidari i de convivència.

La regidora d'Igualtat, Montse Villaverde, ha anunciat que enguany la recaptació amb la venda de dorsals es destinarà íntegrament a dos col·lectius que realitzen un gran servei social: L'associació Condenados al Bordillo i el Incliva (institut d’investigació oncològica).

Villaverde ha felicitat les dones del Llebeig per la gran faena que realitzen any rere any organitzant aquest esdeveniment multitudinari i que permet la interrelació de dones de totes les edats i ha mostrat la seua alegria per poder tornar al carrer després de l'edició del 2021, que va estar marcada per la pandèmia.

Des del club, la seua presidenta Madelane Powell ha avançat que les inscripcions a la Cursa s'obriran demà i que a més de la via en línia (a través de la web Somesport) s'han habilitat diversos comerços per a realitzar-les de manera presencial de manera escalonada i sense aglomeracions. Són Esports Colau (en Duanes), DeCuero (Centre Històric) i Immobiliària Llidomar (Arenal). Les primeres 1.000 inscripcions (el donatiu és de 5 euros) rebran una samarreta commemorativa de la cursa que podran recollir el divendres 18 en el Club d'Atletisme o el mateix dia de la carrera una hora abans.

Powell ha agraït el gran suport que han rebut un any més de comerços i entitats tant per a la carrera com per a la posterior rifa de regals que se celebrarà en el lloc de la meta.

Com és habitual, la cursa tindrà com a epicentre la pista d'atletisme del col·legi Graüll. L'eixida serà a les 10 hores i el recorregut (d'uns 5 quilòmetres fins al port anada i volta) es podrà fer corrent o caminant, per la qual cosa és una activitat apta per a totes les edats i nivells físics.

Tant la representant del club d'atletisme com la regidora d'Igualtat han animat a totes les dones a participar, gaudint així d'un dia on sempre hi ha un gran ambient, i al mateix temps col·laborar amb causes solidàries.

Els homes que vulguen col·laborar poden fer-ho a través de la fila zero.