Aquest dimecres torna a Xàbia la campanya “Recicla els teus aparells”

08 nov 2021 L'acció es desenvoluparà al matí en la plaça de Correus i a la vesprada en l'avinguda Jaume I

Un any més, Xàbia formarà part del recorregut de la campanya autonòmica de conscienciació “Recicla els teus aparells”, una iniciativa que pretén traslladar als ciutadans la importància del reciclatge d'aparells elèctrics i electrònics i indicar-los com fer-lo de la manera correcta.

L'acció es desenvoluparà de 10 a 14 hores en la Plaça de la Marina Alta (enfront de les oficines de Correus) i de 15 a 19 hores al carrer Jaume I (zona Port).

S'instal·larà un punt net mòbil on els veïns podran depositar els seus xicotets aparells elèctrics i electrònics desbaratats o en desús a fi d'afavorir la sostenibilitat del planeta. Aquest espai estarà delimitat i senyalitzat perquè els ciutadans que decidisquen acostar-se puguen fer-ho amb les màximes garanties de seguretat sanitària.

Amb la finalitat d'animar a la ciutadania a participar, les persones que reciclen els seus aparells elèctrics i electrònics seran premiats. D'una banda, a través dels diferents sortejos entre els participants a peu de carrer, on podran guanyar diferents productes elèctrics i electrònics i per un altre, mitjançant el concurs que es realitzarà a través de les xarxes socials de Facebook (@reciclatusaparatos) i Instagram (@reciclatusaparatos) i on els usuaris podran emportar-se una Tauleta.

L'objectiu d'aquesta campanya és garantir el correcte reciclatge d'aquests aparells i traslladar als veïns la importància d'aquesta acció i d'involucrar-se en sostenible, ja que en moltes ocasions els aparells acaben en contenidors convencionals, afectant el planeta i augmentant el grau de contaminació. Per aquesta raó, continuem lluitant per un planeta sostenible.