La regidoria de Foment Econòmic promou una fira nadalenca de comerç i artesania per al pont de desembre a Xàbia

03 nov 2021 L'esdeveniment tindrà to festiu i també està obert a entitats i associacions locals

El departament de foment econòmic de l’Ajuntament de Xàbia està planificant una acció comercial per a promoure les compres de cara a la temporada nadalenca i dinamitzar els espais públics.

Tal com avança la regidora Marta Bañuls, la intenció és que l'esdeveniment conjumine estands comercials i d'artesania i se celebre en l'inici del pont de desembre (4 i 5 de desembre) en el Centre Històric. L'edil ha destacat que, amb la nova situació sanitària “ja podem complementar amb animació i activitats per als més xicotets” pel que la fira serviria per a recuperar el to festiu, estrenar l'ambient prenadalenc als carrers i al mateix temps, per a promocionar al comerç local davant una de les campanyes més important de l'any a nivell comercial.

Bañuls incideix en què, per a avaluar la viabilitat d'aquesta fira, estan tantejant la voluntat del comerç i entitats locals a participar. Els interessats han d'inscriure's o demanar més informació a través del correu adl-xabia@creama.org fins al 9 de novembre i des de la regidoria els contactaran per a exposar-los els detalls.