Torna el Beers and Bytes, un dels puntals principals del moviment beachworking de Xàbia

22 oct 2021 La trobada per a promoure la relació entre empresaris i emprenedors se celebrarà el dijous 28 d'octubre

La comunitat tecnològica del moviment beachworking de Xàbia recupera un dels seus esdeveniments amb més ganxo. El pròxim 28 d'octubre tornen les trobades Beers&Bytes, una fórmula per a promoure la trobada entre empresaris i emprenedors i animar-los a compartir projectes i inquietuds en un ambient relaxat i enfront de la mar.

La trobada serà a les 18’30 hores a la terrassa de l'Hotel Nomad (en Av Marina Española, en el port), amb entrada gratuïta i servirà perquè emprenedors puguen realitzar la seua presentació en públic.

Es tracta de Dieter Roelen i Mónica Mascarós qui ens parlaran de com van decidir moure's de Dubai, on estaven vivint, fins a Xàbia, on han creat un hotel amb encant com és el Nomad.

Jaume Serra explicarà com es va gestar un dels projectes que més impacte han causat a nivell local. La plataforma de e-comerce "La Xabiera" que aglutina al comerç local, possibilitant que accedisquen a les vendes en línia molts comerços que abans no treballaven aquest format.

Finalment es presentarà Màxim Jenkins, un jove que ha decidit emprendre i aportar els seus coneixements tecnològics creant l'app "Javeaexpress" permetent l'accés a l'hostaleria durant el confinament i facilitant el deliveri a Xàbia.

Tres experiències motivadores que demostren que la pandèmia també ha sigut una oportunitat per a emprendre, reciclar-se amb èxit o intentar nous models de negoci.

Posteriorment, es realitzarà una trobada més informal perquè els assistents puguen intercanviar idees, contactes o projectes practicant l'objectiu d'aquest esdeveniment que és realitzar beachworking.

La regidora de Foment Econòmic, Marta Bañuls, ha convidat a tots els emprenedors a participar d'un dels esdeveniments que més caracteritzen al projecte Beachworking i aprofiten l'oportunitat per a conéixer a altres persones amb inquietuds o projectes que puguen motivar-los.

Bañuls ha destacat l'especial il·lusió que els genera recuperar el format presencial després de passar el període de pandèmia.