L'Ajuntament de Xàbia contractarà 19 persones durant un any a través de dos programes autonòmics de foment de l'ocupació

20 oct 2021

L'Ajuntament de Xàbia contractarà 19 persones per a reforçar els serveis municipals a través dels programes autonòmics Avalem Joves (línia Emcuju) i Ecovid.

Tal com explica la regidora de Foment Econòmic, cadascuna d'aquestes línies es dirigeix a una franja d'edat diferent.

Emcuju és específica per a persones de menys de 30 anys. A través d'ella, l'Ajuntament ofereix nou llocs, dos d'ells de perfil tècnic concret (enginyer tècnic mediambiental i diplomat en àrea econòmica jurídica). Altres sis llocs d'auxiliar administratiu, que es distribuiran en diferents departaments municipals i un conserge per a l'àrea d'esports.

L'altre bloc, inclòs en el programa Ecovid de l’Emcorp és per a majors de 30 anys que han quedat en desocupació a conseqüència de la conjuntura ocasionada pel COVID-19. En aquest, Xàbia també busca perfils tècnics com un enginyer tècnic industrial, un arquitecte tècnic, un enginyer tècnic mediambiental i un tècnic en normalització lingüística. Aquesta línia també ofereix tres llocs de conserge per a edificis municipals, dos auxiliars administratius i un de capatàs de jardineria.

Els contractes són per a un any i la selecció de personal es realitzarà a través del Sistema d'Ocupació Pública (LABORA) pel que, per a ser tingut en compte en totes dues convocatòries, és imprescindible estar inscrit com a demandant d'ocupació