Xàbia planteja al comerç local celebrar una nova fira de l'estoc comarcal el 23 d'octubre en Duanes

07 oct 2021

La regidoria de Foment Econòmic de Xàbia planteja al comerç local impulsar una nova fira de l'Estoc per a dissabte 23 d'octubre. Aquesta se celebraria en la zona de Duanes i, igual que la celebrada el mes de juny passat, s'obriria a la participació de comerços de tota la Marina Alta.

La responsable municipal, Marta Bañuls, ha recordat que aquest esdeveniment va tindre un gran èxit d'acolliment i va servir perquè el xicotet comerç donara eixida a productes outlet després d'una temporada difícil, també per a donar a conéixer entre el públic de Xàbia a empreses d'altres poblacions.

Bañuls afig que s'ha obert un termini de preinscripció per a comprovar si les botigues estan interessades a participar. Els interessats han de contactar al mail adl-xabia@creama.org abans del 14 d'octubre i des de Foment Econòmic els informaran de tots els detalls de la fira.

L'edil ha apuntat que aquesta seria una acció per a commemorar el Dia del Comerç Local, una iniciativa a nivell autonòmic a la qual Xàbia va acordar sumar-se i que servirà per a reconéixer i donar suport a un sector clau en les economies locals i en la qualitat de vida dels pobles.