El pla d'asfaltat de Xàbia comença en l'àrea del Cap de la Nao

29 sep 2021

L'Ajuntament de Xàbia ha donat inici al pla d'asfaltat viari que millorarà diverses zones del municipi i en el qual invertirà 662.749 euros.

L'obra pública, que executa l'empresa Pavasal, ha començat en la zona del Cap de la Nau i al llarg de les pròximes setmanes també arribarà a vials de diferents punts del disseminat com Lluca, Tarraula i l'Atzúbia, el Cap Martí, Arenal Tossalet o Montgó Valls. També es millorarà el ferm d'alguns punts dels nuclis urbans i l'entorn del Cap de Sant Antoni.

El termini d'execució previst d'aquests treballs és de 4 mesos i mig, beneficiant a més de 70 carrers del municipi en les quals s'havien detectat deficiències. A més del pavimentat o repavimentat es faran altres treballs complementaris sobre la base de les necessitats dels vials inclosos: des del fresat, al reforç o impermeabilització del ferm, a més de desbrossaments o sanejament d'arrels.

Amb aquest projecte es milloraran les condicions de seguretat en el trànsit, la comoditat dels usuaris i es donarà una millor imatge pública.

Les obres s'han planificat a partir de setembre per a minimitzar les molèsties i evitar la temporada de major ocupació.