La regidoria de Foment Econòmic de Xàbia obri un canal informatiu per a comerciants en Telegram

22 sep 2021 La plataforma servirà per a fer arribar directament a l'empresariat les activitats, esdeveniments o advertiments de seguretat

La regidoria de Foment Econòmic de l'Ajuntament de Xàbia ha obert un nou canal de difusió en la plataforma de missatgeria Telegram especialment dirigit als comerciants i xicotets empresaris amb la condició de fer-los arribar tota la informació que puga ser del seu interès.

Tal com explica la regidora responsable, Marta Bañuls, els subscrits a aquest canal rebran avisos d'esdeveniments o activitats de dinamització que organitze l'Ajuntament (fires, mercats, campanyes…) i les possibilitats de participar; també de les diferents línies d'ajudes que s'estan activant, tant especifiques per la Covid com d'una altra índole; l'oferta informativa gratuïta que durant tot l'any ofereix el Consistori per a modernitzar el comerç i fins i tot advertiments que d'estafes o estafes que puguen estar produint-se en botigues de la població o avisos de talls de subministrament programats.

Bañuls explica que la intenció és augmentar la comunicació entre Ajuntament i empresaris, explotant totes les vies comunicatives útils perquè la informació arribe als interessats, independentment que formen part de les associacions de comerciants, i pensant que molts d'ells -en haver d'atendre un negoci- els és complicat assistir a reunions presencials.

Els canals de Telegram funcionen sota "subscripció" voluntària i gratuïta. Primer cal descarregar l'APP en la seua terminal; després buscar el canal (t.me/fomenteconomicxabia) i prémer el botó "unir-me".