L'Ajuntament de Xàbia rep dues subvencions de la Diputació per a la realització d'accions formatives i esdeveniments comercials

17 sep 2021

L'Ajuntament de Xàbia ha rebut dues subvencions de la Diputació d'Alacant en matèria de foment empresarial.

Una d'elles té com a objectiu ajudar en la formació de persones emprenedores, empresaris i treballadors que decidisquen crear les seues pròpies empreses.

L'ajuda, de 4.080 euros serà gestionada a través del Departament de Foment Econòmic i l'agència de Creama-Xàbia i contribuirà a finançar els cursos, esdeveniments i conferències empresarials que es desenvolupen durant tot l'any a Xàbia. En concret, aquesta subvenció participa en alguns dels cursos i xarrades que es desenvolupen dins del projecte Beachworking l'objectiu del qual és atraure talent digital i fomentar les noves tecnologies entre la població que decidisca formar-se en noves especialitats. La temàtica de les conferències és màrqueting digital, creació de pàgines web, SEU i SEM o creació i manteniment de botigues en línia per a ajudar al xicotet comerç. A més, en aquesta subvenció s'inclou l'organització de les Jornades Xàbia Emprén que es programen anualment i que estan dirigides a tots els comerciants, empresaris i emprenedors del municipi.

L'altra aportació provincial és de 1.880 euros i destinarà a la realització d'esdeveniments comercials amb la finalitat de millorar l'activitat i l'atractivitat del sector comercial local.