Xàbia comença una nova temporada de formació gratuïta en noves tecnologies per a la modernització del comerç

13 sep 2021 La programació Beachworking arranca aquesta setmana amb xarrades, tallers i la volta del beers & bytes

El projecte Beachworking torna a Xàbia amb una renovada programació que abastarà els pròxims mesos de setembre a desembre. Tal com explica la regidora de Foment Econòmic, Marta Bañuls, la consolidació d'aquest projecte que es realitza en el municipi segueix amb l'objectiu d'impulsar la digitalització de les empreses i oferir formació gratuïta a tots els treballadors que vulguen augmentar els seus coneixements en noves tecnologies.

Així, durant aquest estiu s'ha apostat per fer difusió d'una campanya per a atraure a nòmades digitals i treballadors que realitzen la seua labor en remot. D'aquesta manera, s'obri la possibilitat a engrandir la comunitat tecnològica que servisca de base per a la implantació de les empreses que es desenvolupen en el sector de les TIC.

Ara, amb l'inici del nou curs es reprén la programació formativa. Comença demà dimarts 14 de setembre amb una XàbiaTIC en la qual es parlarà sobre una experiència d'una parella que han instal·lat la seua empresa a Xàbia i treballen de manera en línia per a tothom.

El dimecres 15 també dóna inici altre programa, aquest a nivell comarcal i impulsat per Creama encaminat a la digitalització del comerç. Aquesta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'imparteix per als comerciants amb la realització d'un programa complet per a l'adaptació de les empreses a l'escenari post-COVID i l'impuls de la transformació digital per al comerç.

Es realitzaran 8 tallers formatius en format en línia (*webinar), en horari de 15.30 a 17.00 hores i de participació gratuïta, dirigits a comerciants i empreses de la Marina Alta interessades a digitalitzar el seu comerç.

El dimecres 15 de setembre tindrà lloc “microvídeos amb instagram Reels i TikTok”, una de les conferències que més accent posarà en les eines actuals que utilitzen els nous usuaris digitals per a comprar i passar temps d'entreteniment. Seguiran títols com “Instagram per a comerços”, “Youtube” o “Publicitat en les xarxes socials”...Tots ells tractaran d'aportar les novetats de gestió empresarial en el format de càpsules empresarials. També cal ressenyar que les places per a assistir són limitades perquè els tallers resulten pràctics i eficients.

A la fi d'octubre, es presentarà un dels esdeveniments amb més adeptes i que s'ha consolidat amb els anys: el “Beers and Bytes” que torna al Mercat Municipal per a ser un punt de trobada entre persones emprenedores que compten la seua experiència i que serveix de preludi per a- en un ambient distés -compartir projectes, idees o contactes, l'essència del beachworking.

Del 9 a l'11 de novembre es realitzarà un curs presencial sobre “Comunicació empresarial” en el qual, a través de dinàmiques vivencials, s'ajudarà les persones inscrites a millorar la seua manera de vendre, parlar en públic o fer presentacions en viu. La setmana següent s'abordarà el “Vídeo amb mòbil” en un nou curs de 3 dies de duració.

Una de les activitats que seguiran en aquesta nova programació és el "Café amb l'ADL Tecnològic" donant contingut al conveni signat amb el Districte Digital per a posicionar a Xàbia com un destí per a nòmades digitals i empresaris de les NTIC i donant a conéixer noves experiències empresarials entre les empreses del Districte Digital i les locals per a fomentar la interacció entre els futurs emprenedors i els empresaris ja consolidats. En elles es buscarà acostar testimoniatges i experiències a tots els que es vulguen formar en noves tecnologies ja que contaren la seua història i serviran d'exemple motivador. Seran els divendres i s'emetrà a través del Facebook i Youtube.

Pots obtindre la programació de cursos, conferències, esdeveniments i tota la informació es pot accedir al Facebook d'ADL Tecnològic Creama Xàbia o bé via whatsapp en aquest enllaç

https://chat.whatsapp.com/d6jb9nwvj6o3z8t4seqky0