Un total de 1809 alumnes i alumnes comencen aquest dijous el nou curs escolar a Xàbia

07 sep 2021 La setmana vinent començarà l'ampliació del col·legi Trenc d’Alba

Els col·legis de Xàbia ultimen els preparatius davant l'imminent inici del curs escolar 2021-2022 que arrancarà el dijous en el municipi (el dimecres 8 és festiu local). Segons les dades provisionals facilitades per la regidoria d'Educació, enguany seran un total de 1.809 xiquets i xiquetes els escolaritzats en els centres públics i concertats de la població.

El que compta amb més alumnat és el CEIP Arenal, un col·legi que arranca curs amb 419 matriculats i novetats en comptar amb la primera aula de 2 anys en la població.

En el CEIP Mediterrània són 391 els alumnes i alumnes matriculats, mentre que en el Graüll són 358; En el col·legi concertat María Inmaculada són 221 alumnes i alumnes les que cursaran els seus estudis, mentre que en el CEIP Port començaran el curs un total de 216 escolars i en el Trenc d’Alba altres 208.

 

Obres Trenc d’Alba

Precisament en aquest centre, està previst que la setmana vinent comencen les obres d'ampliació incloses en el Pla Edificant. Es tracta de la construcció d'un nou menjador i un nou gimnàs, així com la reforma i ampliació de la cuina, la renovació de banys i les instal·lacions d'aigua, així com la renovació dels jocs infantils.

L'obra, que executarà Binària Construccions i suposarà una inversió d'un milió d'euros, es desenvoluparà en la seua major part fora del centre (en l'antic emplaçament dels horts urbans i d'aparcament) que és on s'alçaran el menjador i gimnàs. Quant a l'obra que afecta les actuals instal·lacions –renovació de banys i canonades- s'ha organitzat amb l'empresa constructora perquè no afecten el ritme escolar, per la qual cosa es concentraran en períodes de vacances com a nadal o setmana santa i a la fi de juny.

Sí que serà necessari barrar una zona del pati per motius de seguretat.