L'Ajuntament de Xàbia rep 60 sol·licituds per a beneficiar-se de les ajudes Parèntesis II

25 ago 2021

L'Ajuntament de Xàbia ha rebut 60 sol·licituds per a beneficiar-se de les ajudes “Parèntesis II” dirigides als autònoms i Pimes dins del pla Resistir II impulsat per la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els municipis i la Diputació d'Alacant.

L'Ajuntament de Xàbia havia consignat 460.000 euros per a aquesta línia d'ajudes, que seran de 2.000 euros per empresa sol·licitant més altres 200 euros per treballador afiliat a la seguretat social a data 31 de desembre de 2020 fins a un màxim de 4000€. No obstant això, l'excedent de crèdit podrà ser repartit proporcionalment entre els beneficiaris en funció de les despeses justificades.

Els sectors beneficiats són: arts gràfiques, joieries, comerç al detall i per major de begudes, tabacs, pastisseries, corseteríes, papereries i llibreries, comerços de peces especials, calçats, articles de pell i marroquineries, rellotgeries, bijuteria, premsa, serveis fotogràfics, de lloguers i bugaderies.

Des de l'Ajuntament s'ha fet una important tasca per a comunicar als possibles beneficiaris els terminis, requisits i qualsevol dubte que necessitaren resoldre.