Xàbia posa en marxa en nou programa “En moviment” per a promocionar l'activitat física en la edat adulta”

16 ago 2021

El departament municipal d'esports posa en marxa el nou programa “En Moviment. Esport en edat adulta”, una sèrie d'entrenaments organitzats de diferents activitats esportives amb les quals els veïns i veïnes podran millorar la seua forma física i salut.

El projecte per a promocionar l'esports entre els adults naix amb sis opcions: entrenament funcional (manteniment físic en general), zumba, natació terapèutica, natació per a adults i aeròbic-gap. També s'inclou l'opció Supera’t, destinada a persones amb diversitat funcional i que a més d'haver-hi un grup destinat a edat escolar també està disponible per a les persones en edat adulta. (VEURE FULLET)

El regidor d'Esports, Alberto Tur, ha incidit en la importància de l'activitat física per a tindre una bona salut i previndre algunes malalties; la seua pràctica està molt vinculada a gaudir d'una vida prolongada i amb bona qualitat, donat els seus beneficis fisiològics, psicològics i socials.

Aquestes activitats tenen una taxa trimestral de 62,82 euros, que es realitzarà a través de l'aplicació Sporttia o la web d'aquesta plataforma www.sporttia.com on ja és possible inscriure's a qualsevol d'aquests cursos. La matrícula està oberta fins al 10 de setembre.

Des de la regidoria d'Esports recorden que aquesta eina informàtica és la que centralitza des de fa uns mesos tota les matrícules esportives així com altres serveis com la reserva de sales o espais esportius com la sala de musculació del Palau d’Esports, les pistes de pàdel, el camp de futbol 8 o el frontó (aquest últim de tarifa gratuïta).