L'Ajuntament de Xàbia adjudica la reforma del parc infantil del Freginal

05 jul 2021

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Xàbia ha adjudicat hui les obres de remodelació del parc situat en la Plaça de Xàtiva (barri del Freginal) a l'empresa Domingo Serna Construcciones Metàl·liques per un preu de 208.204,26 euros (IVA inclòs) i un compromís de reducció del termini previst d'execució de l'obra de 15 dies.

La mercantil ha presentat l'oferta més avantatjosa de les 12 que optaven a la contracta, aconseguint la màxima puntuació en la baremació tècnica que realitza la mesa de contractació.

La remodelació integral del parc de la plaça Xàtiva recull les directrius marcades pel Consell dels Xiquets i gira entorn de la temàtica “Contes de fades”. Tindrà dues zones de jocs diferenciades; una de primera infància per als més xicotets i una altra amb un bloc de jocs infantils que seguiran el disseny marcat: castells, torrasses o carrosses. Un dels accessoris serà un jumper play per a saltar.

També hi haurà una zona diferenciada envers elements de gimnàstica per a adults, tenint en compte així una opció d'entreteniment saludable per als qui acompanyen al parc.

Es mantindrà l'arbre central, que confereix un caràcter singular al parc, i es renovarà el paviment, les xarxes de servei, la cartelleria i la il·luminació. També s'eliminarà el clos metàl·lic perimetral i les tanques, que se substituiran per un altre tancament que facilite la visibilitat del parc des de l'exterior