Xàbia renovarà la gespa artificial del camp de futbol dels Mesquides

16 jun 2021

L'Ajuntament de Xàbia té previst renovar la gespa artificial del camp de futbol dels Mesquides, una instal·lació que utilitzen el club de futbol La Marina i altres entitats esportives. Tal com ha explicat el regidor d'Esports, Alberto Tur, el departament tenia programada aquesta inversió de millora -valorada en uns 81.000 euros- per a l'any vinent.

No obstant això, s'ha decidit avançar aquesta intervenció a enguany i intentar optar a una línia de subvenció oberta per la Diputació d'Alacant específicament per a aquesta mena de millores en infraestructures municipals que necessiten substituir la seua actual superfície de joc per arribar a la seua fi de vida útil (la gespa dels Mesquides es va instal·lar en 2011).

Des d'esports també presentaran el projecte de trasllat de les pistes de pàdel –ja executada- en a la línia d'ajudes econòmiques de concessió directa que brinda la Diputació als Ajuntaments de la província per a la construcció, millora, ampliació o reforma d'instal·lacions esportives 2021, “Pla + Esport 2021”.