La programació cultural de Xàbia dóna tot el protagonisme als seus joves músics

15 jun 2021 Marinae Ensemble i Connecta Percussió ofereixen concerts aquest el cap de setmana

La música clàssica té aquest cap de setmana tot el pes de la programació cultural de Xàbia. Hi haurà dos concerts –la nit del dissabte i el migdia del diumenge- i en tots dos casos, els protagonistes són projectes encapçalats per joves del municipi que han portat la seua formació musical al nivell professional.

El dissabte, a les 21 hores i a l'església de Sant Bertomeu debuta el Marinae Ensemble, una formació de cambra formada per joves intèrprets de la comarca, dirigida pel violoncel·lista local Sergio Camarasa Hernández.

El recital de presentació tindrà com a repertori les Serenates de Mozart i Elgar.

L'accés és gratuït però, per seguretat sanitària, l'aforament està limitat per la qual cosa és aconsellable reservar prèviament plaça en el 96 579 43 44, de dilluns a divendres, en horari de demà o enviant un correu electrònic a reservacultura@ajxabia.org

El diumenge, a les 12 hores en el Riurau d’Arnauda, serà el duo Connecta Percussió, format per Adrià Ribes i Carlos Mulet, qui presente el seu projecte “Noves sonoritats”.

L'entrada també és gratuïta però es recomana reserva prèvia de plaça en el telèfon 965794344 o el correu electrònic reservacultura@ajxabia.org.