Torna la Travessia de Natació al litoral de Xàbia

09 jun 2021 La prova es disputarà el 27 de juny i hi haurà tres distàncies: 500, 1.500 i 3.000 metres

La regidoria d'Esports de Xàbia recupera una de les proves més populars del calendari competitiu local. Es tracta de la Travessia de Natació que arriba a la seua XI edició i se celebrarà 27 de juny al matí.

La competició es desenvoluparà en tres modalitats de distància: la categoria absoluta amb 3.000 metres (amb eixida a la platja de l'Arenal), la de mitjana distància amb 1.500 metres (amb eixida en el Primer Muntanyar) i una de 500 metres pensada per a joves o persones que s'estan iniciant en la natació i que discorrerà per l'interior de la Grava, on faran meta totes les proves.

La inscripció –les places són limitades per seguretat sanitària- s'obrirà aquest divendres, 11 de juny, i estarà disponible fins al 23 de juny a través de la web www.crono4sports.es.

El regidor d'esports, Alberto Tur, ha explicat que, a conseqüència de la pandèmia encara no s'ha reactivat el circuit comarcal de natació en aigües obertes tal com se celebrava fins a 2019. No obstant això, des de Xàbia s'ha apostat per impulsar la carrera local, donant així una motivació als aficionats a la natació, i a costa de que l'any vinent es recupere la normalitat en els circuits competitius de l'esport popular.

Tur ha volgut agrair la col·laboració que presten a l'esdeveniment el Club Nàutic, Club d'Atletisme Llebeig, Centre Excursionista, Club de Piraguismo, Club de Surf i Marina Nou Fontana, a més, Creu Roja i Policia Local, perquè la prova compte amb totes les garanties de seguretat.