El teatre i arts escèniques protagonitzen l'agenda cultural de juny a Xàbia

09 jun 2021 Totes les actuacions seran gratuïtes i en el riurau d’Arnauda

La regidoria de Cultura de Xàbia proposa per a aquest mes de juny un programa protagonitzat per les arts escèniques. Al llarg del mes s'han programat quatre actuacions de teatre, dansa i circ, que seran d'entrada gratuïta en comptar amb la subvenció de la diputació d'Alacant dins del Festival provincial de les arts escèniques. Totes les actuacions són a l'aire lliure, en el riurau d’Arnauda, i comptaran amb control d'aforament. Per a reservar plaça, les persones interessades poden telefonar al 965794344 (en horari de matins) o escriure un correu electrònic a reservacultura@ajxabia.org

El festival arranca aquest cap de setmana amb el teatre serà el protagonista. El dissabte 12 de juny a la vesprada (19 hores) es representarà un espectacle destinat a públic infantil “La Volta al Món en 80 dies” mentre que el diumenge (també a les 19 hores) arriba “Pardo y Avendaño” un espectacle de comèdia improvisada basada en fets reals.

La segona part del festival serà el cap de setmana del 26 i 27 de juny. El dissabte, a les 19 hores, hi haurà un espectacle de dansa a càrrec de la companyia Marroch i titulat Entre Nosaltres; l'última actuació serà la de circ, amb la companyia Arritmados i el seu xou “Reparte amor” programada el diumenge 27 a les 12 hores.