L'Ajuntament de Xàbia i la Conselleria signen el conveni de la piscina coberta

08 jun 2021

L'alcalde de Xàbia, José Chulvi, i el conseller d'Educació i Esports, Vicent Marzà, han signat hui el conveni de col·laboració pel qual la Generalitat es compromet a finançar la piscina municipal de Xàbia.

Segons el document –que va ser validat pel ple del Consell a la fi d'abril i hui s'ha rubricat de manera telemàtica pels dos responsables públics- el govern autonòmic aportarà un total de 3 milions en tres anualitats (2021, 2022 i 2023), de tal forma que el primer any seran 1,5 milions; el segon 1,05 milions i el tercer serà l'última aportació d'uns 450.000 euros. Per part seua, l'Ajuntament es compromet a executar les obres abans del 30 de novembre de 2023.

De fet, el Consistori ja està immers en el procés de contractació per a aquesta important obra, a la qual s'han presentat tres constructores.

També estan llestos els terrenys on es construirà, al costat del Palau d’Esports, una zona de la qual han sigut ja retirades les pistes de pàdel municipals, que ara estan al costat del camp de futbol dels Mesquides.

L'obra necessària per al complex de la piscina coberta –de més de 3.000 metres quadrats- té un termini estimat d'execució de 742 dies. El recinte tindrà dos gots de piscina i una sala d'activitat dirigida a la gimnàstica i manteniment físic, una graderia de tres files, vestuaris aptes per a equips i una xicoteta cafeteria.