El fòrum Créixer Innovant de Xàbia tanca amb una conferència sobre com conquistar al nou viatger digital

07 jun 2021

El Fòrum Créixer Innovant, impulsat per Creama Xàbia i el CEEI d'Elx, tanca edició aquest dimecres, 9 de juny, amb una última sessió formativa. Serà a les 16 hores, a càrrec de la investigadora i doctora en ciències, Zeneida Herrera, que donarà les claus de "Com conquistar al nou viatger digital".

Per a assistir a la conferència telemàtica, les persones interessades poden inscriure's en gratuïtament en https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=18624

Herrera, fundadora i directora del blog Travel me Softly parlarà sobre la figura del nou viatger digital i quin tipus promocions turístiques són les més efectives per a conquistar-li.

La inspiració per als viatges i proporcionar emocions i experiències són la clau, per a aconseguir que el nou viatger deixe de ser un mer espectador, per a convertir-se en el protagonista del seu propi viatge. L'experta avança que la sostenibilitat d'un destí també és un punt fort, per la qual cosa els municipis que fan un esforç a promoure un turisme més respectuós –com Xàbia- han d'aprofitar-lo en les seues promocions, ja que és una cosa que cada vegada més turistes valoren de forma molt positiva.

Segons valoren des de l'organització, la segona edició del Fòrum Créixer Innovant ha tingut gran acceptació en buscar una temàtica totalment nova com és el turisme digital i com canviarà la forma en què canviem els nostres hàbits. Des d'ADL Tecnològic de Creama Xàbia volen donar les gràcies al CEEI d'Elx per l'estreta col·laboració per a la realització del mateix i avancen que ja han començat a planificar el pròxim Fòrum Créixer Innovant que tindrà lloc al maig del 2022. Aquesta iniciativa està promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.