L'Ajuntament de Xàbia dóna la benvinguda a 44 nous treballadors a través del pla d'ocupació social

01 jun 2021

L'Ajuntament de Xàbia ha incorporat hui a un total de 44 treballadors i treballadores a través del programa social d'ocupació 2021, inclòs en el pla Recuperem Xàbia i per al qual el Consistori ha reservat un milió d'euros.

En concret, aquests empleats temporals desenvoluparan fins a final d'any treballs de prevenció d'incendis forestals, neteja de zones verdes i barrancs, així com tasques de manteniment i consergeria en edificis municipals. S'incorporaran al personal de Serveis, distribuïts entre les brigades d'obres, forestals i el personal de neteja i consergeria.

L'alcalde, José Chulvi, ha donat la benvinguda als treballadors i animat a que aprofiten aquesta oportunitat, recordant-los que han sigut seleccionats d'entre les 200 sol·licituds rebudes. El primer edil ha destacat el gran paper que està jugant l'administració local, a través dels serveis socials, a l'hora de donar resposta a l'emergència social ocasionada per la COVID-19, tant amb iniciatives com aquest pla d'ocupació com en la gestió del dia a dia, en assessorament, suport i tramitació d'ajudes d'emergència a famílies sense ingressos o en precari.

Amb aquest pla d'ocupació, que ja es va oferir l'any passat amb molt bon resultat i selecciona als treballadors basant-se en criteris socials, l'Ajuntament de Xàbia aporta seguretat econòmica a persones que travessen un mal moment a nivell laboral, augmenta les seues possibilitats d'inserir-se posteriorment en el mercat laboral i els dóna l'oportunitat de millorar amb el seu treball la imatge i serveis del seu propi municipi.