Agenda cultural a Xàbia: dues exposicions, la presentació del fotollibre Diània Paisatges costaners i les Danses del Corpus

01 jun 2021

El departament de Cultura de Xàbia presenta una completa agenda cultural per a aquest cap de setmana que arranca amb una de les exposicions fixes més reeixides del calendari artístic local: la que organitzen per a tancar el curs els alumnes de l’Escola de Pintura Mediterrànea. La mostra obrirà el divendres, 4 de juny, en el Centre d'Arts Lambert.

També aquesta setmana s'estrena nova exposició de pintura a la Casa del Cable, signada per l'artista belga Didier Hernrard HENDI.

La programació del divendres la tanca la presentació del fotollibre “Diània paisatges costaners” de Just, I. Sellés que se celebrarà a les 20 hores en el Riurau d’Arnauda acompanyada per la projecció de l'audiovisual Diània, amb veu de dona.

El diumenge serà el moment d'un dels actes culturals més arrelats en el municipi: Les Danses del Corpus, una mostra de danses rituals i processionals protagonitzada pel Grup de Danses Portitxol i que, per primera vegada, canvia d'escenari i es desenvoluparà en el port. A partir de les 19 hores en la pista esportiva del col·legi Port. Per a aquests dos últims esdeveniments es requereix reserva prèvia.

En aquest sentit, a més del canal habitual per a la reserva de localitats –que es realitza per telèfon al 965794344 en horari d'atenció al públic (als matins)- Cultura ha habilitat també un correu electrònic reservacultura@ajxabia.org de cara a facilitar aquesta gestió sense límit horari.