Xàbia ofereix una jornada formativa sobre turisme ecocultural

24 may 2021

Les regidories de Turisme i Creama de Xàbia, fruit de la col·laboració en accions que redunden en el desenvolupament sostenible i el manteniment dels estàndards del turisme de qualitat, proposen una jornada de formació per a millorar la qualificació de persones del sector que es troben en desocupació.

Es tracta d'un curs sobre el turisme ecocultural, impartit per Toni Barber, i que es realitzarà telemàticament els dies 8 i 10 de juny, en horari de 19 a 22 hores.

Amb aquesta activitat formativa s'abordaran les possibilitats de les accions que valoren els entorns naturals i culturals, la importància d'oferir qualitat en els serveis relacionats amb el turisme sostenible, just i solidari. També es parlarà d'alternatives professionals en sectors com el de guia, educador o facilitador de serveis turístics.

Per a més informació o inscriure's gratuïtament, les persones interessades poden contactar amb Creama Xàbia en els telèfons 965793604 o 965794266 o via correu electrònic a adl-xabia@creama.org