La sala polivalent del Portal del Clot es converteix en el punt de vacunació massiva per a Xàbia a partir de la setmana vinent

20 may 2021

La Sala Polivalent del Portal del Clot de Xàbia es convertirà a partir de la setmana vinent en el punt de vacunació massiva per als veïns i veïnes del municipi.

Tal com explica la regidora de Sanitat, Rita Berruti, l'Ajuntament està ultimant els preparatius de l'espai seguint les directrius de seguretat i higiene marcades per la Conselleria de Sanitat i definint amb la Policia Local el control i organització d'accessos.

La Sala Polivalent del Portal del Clot, annexa a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i amb accés per als vianants des de l'Avinguda Començar el dia, té un aparcament gratuït a 200 metres (al costat de l'Estació d'Autobusos) i al costat del pàrquing subterrani del Portal del Clot.

En aquest sentit, s'informa les persones amb problemes de mobilitat que hi ha ascensor per a accedir a la sala i que en el punt de control poden sol·licitar una cadira de rodes en cas de necessitat. Si les circumstàncies personals fan imprescindible arribar en vehicle propi fins a la mateixa porta, hauran de comunicar-ho a la Policia Local (965790081) perquè els donen les indicacions pertinents.

En l'exterior s'instal·larà una carpa de 200 metres per a crear un major espai d'ombra i hi haurà personal degudament identificat per a informar i atendre dubtes o consultes. També s'habilitarà una ambulància per a atendre qualsevol emergència.

Es recomana ajustar al màxim l'arribada respecte a l'hora de citació per a evitar cues i esperes i tindre en compte que únicament es vacunarà als que hagen sigut prèviament citats, bé per SMS o trucada telefònica. També és important complir les mesures de seguretat, distància física i portar en tot moment la màscara, i no acudir en cas de tindre qualsevol símptoma compatible amb la Covid19.

Des del Centre de Salut insisteixen en la importància de revisar bé el dia i hora en el seu SMS per a no confondre's de cita i comprovar el número de SIP per a assegurar-se que la cita és per a vosté i no per a un altre membre de la seua família.

Altres recomanacions del personal sanitari són portar roba còmoda que facilite l'acte vacunal, portar la targeta SIP i l'informe professional sanitari en el cas de patir qualsevol malaltia, al·lèrgia o condició especial