L'IES Antoni Llidó de Xàbia ofereix a partir del pròxim curs el grau mitjà de Telecomunicacions

19 may 2021

La Conselleria d'Educació ha implantat un nou cicle formatiu en l'IES Antoni Llidó de Xàbia. Es tracta del grau mitjà d'Instal·lacions de Telecomunicacions, inèdit fins ara a la comarca, i amb el qual s'obtindrà la titulació de “Tècnic en instal·lacions de telecomunicacions”. Aquesta opció formativa s'iniciarà en el curs 2021/ 2022 i està dirigida a ocupacions professionals com les d'instal·lador de telecomunicacions en edificis, sistemes de seguretat, instal·lacions de so i megafonia, o instal·lacions domòtiques, entre altres.

La formació està especialment pensada per a encarrilar la transició al món laboral, per la qual cosa l'IES l'oferirà en modalitat dual, és a dir, que l'alumnat podrà realitzar una part del curs en les empreses col·laboradores en forma de pràctiques que es convalidaran com a part de la formació.

La presentació de les sol·licituds es podrà realitzar de manera telemàtica des d'aquest divendres 21 de maig fins a l'1 de juny i les persones interessades poden acudir en el centre per a rebre més informació.

Des de la regidoria d'Educació, Montse Villaverde ha mostrat la seua alegria perquè, després de molts cursos sol·licitant aquest tipus d'oferta, lligada a la formació professional, la Conselleria haja concedit aquest cicle formatiu tan lligat a les eixides professionals del present.

Villaverde ha agraït l'aposta del Consell per ampliar l'oferta educativa del municipi i els esforços reivindicatius mantinguts durant anys pels equips directius de l'IES, que sempre han comptat amb el suport a nivell tècnic i polític de la regidoria.