Xàbia reobri les pistes de padel en la seua nova ubicació al costat del camp de futbol dels Mesquides

18 may 2021 Esports implanta un sistema de reserves en línia a través de la plataforma Sporttia

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Xàbia reobri aquesta setmana les dues pistes de pàdel de caràcter municipal. Les pistes han sigut traslladades a una nova ubicació (al costat del camp de futbol dels Mesquides) ja que en l'espai que han estat fins ara està previst que comence en breu la construcció de la piscina coberta.

A partir de demà, dimecres 19 de maig, es podrà reservar l'ús de les pistes amb total normalitat. En aquest sentit, el departament d'Esports ha modernitzat el sistema de reserva i pagament d'aquestes infraestructures i aquest tràmit es realitzarà via en línia. Tal com explica el regidor, Alberto Tur, les reserves es canalitzaran a través de la plataforma sporttia (www.sporttia.com) bé en format app per a Telèfon intel·ligent com en web d'ordinador. (GUIA D'US)

Tur ha avançat que progressivament s'anirà incorporant a aquest sistema la resta d'instal·lacions esportives municipals que precisen de reserva per a així facilitar l'accés als seus usuaris.

Des d'Esports afigen que, amb el trasllat de les pistes i la seua incorporació al complex esportiu de Les Mesqueides s'ha modificat el pla de contingència enfront de la Covid (itineraris d'accés), un document que està disponible tant en la web de l'Ajuntament com en les instal·lacions a través del sistema QR.