Creama Xàbia tanca la trilogia formativa sobre màrqueting digital amb un curs sobre publicitat en línia

03 may 2021

"La publicitat en línia funciona... I molt" és el curs amb el qual l'àrea de noves tecnologies de Creama Xàbia tanca la trilogia sobre màrqueting digital.

Després del comerç electrònic i l'estratègia per a implantar un nou projecte digital, aquest nou taller parlarà dels beneficis d'invertir en publicitat en línia i quina és la millor manera de fer-ho.

El curs donarà nocions bàsiques sobre una cosa tan canviant com la publicitat en línia: els algorismes dels cercadors, les tendències de mercat, els gustos dels usuaris, l'aparició de noves tecnologies que milloren les anteriors… així com els recursos que manejar en el dia a dia com a horaris més eficaços o les imatges, vídeos i text per a aconseguir al possible client.

Les inscripcions poden realitzar-se en el següent enllaç https://bit.ly/3vrem5t

Seguint amb l'agenda formativa, l'ADL Tecnològic recomana el webinar "Ensenya'm el teu llenç....per a entendre el teu model de negoci" en el qual donaran a conéixer el Llenç de Model de Negoci i com s'ha convertit en l'eina principal que tot emprenedor hauria d'utilitzar en les fases d'ideació i validació dels seus projectes. Aquesta sessió és la primera que es realitza del programa BIK ROCKET, organitzat pel CEEI d'Elx i en el qual cal inscriure's en l'https://www.emprenemjunts.es/?op=14&n=18531

Tanca la setmana com és habitual l'entrevista motivadora a un emprenedor/al fet que s'emet cada divendres en les xarxes socials de l'ADL Tecnològic Creama Xàbia per a donar a conéixer experiències empresarials de persones que han desenvolupat un projecte digital. Aquesta setmana, a l'escriptora establida en Xabia Ana van der Heijden.