El fòrum Créixer Innovant de Xàbia aprofundeix sobre la transformació del sector turístic produït per l'evolució digital

14 abr 2021

El departament tecnològic de Creama Xàbia presenta la programació d'aquest trimestre amb un clar plat fort. Es tracta del fòrum Créixer Innovant, titulat "Quo vadis, Turisme Digital" que aborda les noves maneres de viatjar sorgides de la pandèmia

Segons explica l'ADL Tecnològic, l'objectiu d'aquest fòrum és analitzar les claus que porta aquest nou turista digital, així com conèixer com interactua amb els destins abans i després de la seua visita. I és que, afig, el turisme digital està transformant el sector, la forma en la qual la societat consumeix i viatja, així com l'oferta de proveïdors de serveis.

Aquesta disrupció que viu un dels sectors més potents a nivell mundial és a més una oportunitat per a conèixer les noves dinàmiques que creixeran exponencialment en 2021 amb noves tendències en les quals Xàbia parteix d'un posicionament privilegiat gràcies als seus recursos naturals i al projecte Beachworking que tracta d'atraure nòmades digitals i a persones que treballen en remot.

El fòrum Créixer Innovant se celebrarà del 19 de maig al 9 de juny i està promogut i finançat per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovada, així com el CEEI d'Elx i Creama que són els organitzadors. Comptarà amb importants experts del sector en un cicle de quatre sessions en les quals es parlarà sobre les claus per a “reactivar el teu negoci de manera digital, de la forma més reeixida possible”.

També durant aquest trimestre es mantindran els cursos basats en noves tecnologies que han fet de Xàbia un destí tecnològic atraient.

Pròxim curs

La setmana vinent -els dies 20 i 21 d'abril- tindrà lloc el curs "De Xàbia al món. Com vendre en línia utilitzant el Comerç Electrònic" en el qual es podrà aprendre les claus que tenen les empreses o botigues locals per a accedir a un mercat mundial utilitzant les eines adequades i conèixer les principals estratègies que utilitzen altres emprenedors i els seus casos d'èxit.

Una setmana més tard, els dies 28 i 29 d'abril se celebrarà un curs titulat "Màrqueting Digital. Tot el que has de saber" en el que practicar i conèixer les noves propostes innovadores per a conèixer millor al client i utilitzar-les a poder donar-li valor al nostre projecte.

Finalment, el 4 i 5 de maig, serà el torn d'abordar mitjançant un curs la publicitat en línia per a conèixer, de primera mà, la gran possibilitat de segmentació que té Internet, sumat als diferents mitjans que existeixen i a les opcions que ofereixen les diferents xarxes socials fan possible aconseguir un alt impacte en el públic objectiu al qual es dirigeix una campanya de publicitat.