Xàbia, “Territori Gamer” en línia 2021

13 abr 2021

L'Ajuntament de Xàbia, des de la regidoria Joventut i en col·laboració amb “Logo Desbloqueado” oferirà els pròxims caps de setmana l'esdeveniment tecnològic “Xàbia Territori Gamer”. A causa de la situació sanitària, se celebrarà íntegrament en format “en línia”, no presencial.

La trobada es desenvoluparà els dissabtes 17 d'abril, 24 d'abril i 1 de maig de 2021 de 16.30 a 20.00 hores. Les persones inscrites podran divertir-se amb la màxima competició i aconseguir premis “des de la seua casa”. La inscripció per a aquesta Party Tecnològica és gratuïta i es pot realitzar ja a través de:

https://logrodesbloqueado.com/xabia-territorio-gamer

Segons expliquen des de l'organització, tota la joventut de Xàbia podrà gaudir i aconseguir premis des de casa amb els millors tornejos en línia, a través de diferents vídeo jocs, com “Brawl Stars”, “FIFA 21” i “Fortnite”. Així mateix s'han organitzat tornejos oberts retransmesos en directe a nivell professional.

Hi haurà una xarrada sobre animacions, 3D, jocs i entorns impartida per Primer Frame. Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar a través de: https://logrodesbloqueado.com/xabia-territorio-gamer