El Riurau de Xàbia acull aquest cap de setmana una actuació del Grup de Danses Portitxol i un espectacle infantil de teatre i música

13 abr 2021

El departament de Cultura de l'Ajuntament de Xàbia ha programat aquest cap de setmana dues activitats en el riurau d’Arnauda. El dissabte, 17 d'abril a les 18 hores, es podrà gaudir d'una actuació del Grup de Danses Portitxol, que oferirà un repertori de balls tradicionals del sud. L'espectacle és d'entrada gratuïta i té l'aforament limitat pel que els interessats a reservar una plaça poden cridar ja als telèfons 965794344 o 636656642.

El diumenge la proposta de cultura està especialment pensada per al públic infantil. Arriba l'espectacle Pluff, una mescla de teatre, dansa i música amb els quals, el més xicotets, podran imaginar i veure que, amb objectes reciclats, és possible crear mons màgics plens de vida.

Mobiliari, titelles o instruments musicals creats a partir d'utensilis quotidians tirats al fem obrin un univers de possibilitats per a fer-nos somiar i ser conscients que un món millor és possible amb un sol Pluff.

L'espectacle, indicat per a públic a partir dels dos anys, té una duració de 30 minuts i s'han programat dos passes (11 i 12’30 hores) ja que l'aforament és reduït per seguretat sanitària. L'entrada té un preu de 3 euros.

Per a reservar plaça és necessari registrar-se prèviament cridant al tel. 96 5794344, de dilluns a dijous en horari de 8 a 14 hores i els divendres de 8 a 12 hores.