Creama Xàbia proposa un taller per a aprendre a fer podcastings i aprofitar el seu potencial com a eina de màrqueting

08 abr 2021

El cicle de conferències XàbiaTIC té dimecres que ve (14 d'abril) una nova cita amb la formació. En aquesta ocasió, l'ADL Tecnològic de Creama ha programat un taller per a aprendre a fer ràdio fàcilment des de casa titulat “Com el Podcasting t'ajuda en la teua estratègia digital".

La xarrada, que es realitzarà a través de la plataforma zoom en horari de vesprada, aproximarà els coneixements bàsics per a aprendre a realitzar, editar i difondre arxius d'àudio en format podcast i donarà les claus per a convertir aquest producte en altament beneficiós per a ajudar a la teua estratègia empresarial o potenciar la imatge de marca.

I és que, com expliquen des del departament de foment de les tecnologies de Creama Xàbia, des de l'inici de la pandèmia el podcasting ha pres un impuls exponencial i, cada vegada més, moltes persones es converteixen en influencers de les seues matèries preferides des del saló de la seua casa.

“Només es necessita un ordinador, un micro i un programa d'edició de so. Mai havia sigut tan fàcil tindre la possibilitat de crear contingut ja que, a diferència del vídeo, només fan falta elements que disposem en el nostre dia a dia” explica el Adl Raul Escrivá.

El taller és gratuït i les persones interessades poden inscriure's en

https://forms.gle/JCF9RBAmMk5TY6967

També dins de les activitats impulsades pel ADT Tecnològic es podrà conéixer l'experiència inspiradora de Sienna Brown, una novaiorquina que es va mudar a Xàbia i que ací a desenvolupat el seu projecte "Les morenes d'Espanya" amb el qual ajuda a persones de color a fer un canvi de vida total i ofereix totes les eines que ella ha utilitzat per a això.