Creama Xàbia ofereix un taller per a jubilonautas que vulguen aprendre a usar les principals eines per a videoconferències

08 mar 2021

Creama Xàbia, a través de l'ADL Tecnològic, té aquesta setmana una activitat formativa especialment dirigida als "Jubilonautas" que amb la pandèmia han hagut d'incorporar-se al món tecnològic a una velocitat de vertigen.

Des de l'àrea de promoció de les noves tecnologies han programat un taller aquest dimecres, 10 de març (a les 19 hores) amb el qual volen ajudar-los a familiaritzar-se amb les noves eines de comunicació digitals titulat. “Com fer videoconferències amb els meus utilitzant zoom o google”.

La conferència està dirigida a persones que tinguen més de 60 anys i que vulguen aprendre a traure profit a totes les aplicacions digitals per a poder comunicar-se amb les seues famílies i amics. Per a poder inscriure's, cal accedir a aquest enllaç https://forms.gle/JCF9RBAmMk5TY6967

Des de l'ADL Tecnològic també recomanen a la comunitat digital de Xàbia la participació en un “datathon” (una competició tecnològica per a fomentar l'interés i ús de les dades obertes) “Reptes en un món Post-Covid” organitzada per la UPV de València.

Aquesta competició, que durarà 3 mesos, desafia als participants a diversos reptes sobre turisme, agricultura o sanitat. L'esdeveniment s'organitza amb la finalitat d'estimular als participants oferint dades i eines d'interés per al desenvolupament d'aplicacions relacionades amb l'ús i la reutilització de dades obertes en les àrees del turisme, l'agricultura o la sanitat, a més de promoure la participació ciutadana en nous desafiaments que milloren el dia a dia dels ciutadans. Està organitzat per la Càtedra de Transparència i Gestió de Dades de la UPV a la qual pertany la professora i col·laboradora del projecte Beachworking, la “xabiera” Antonia Ferrer.

Per a més informació sobre el desenvolupament del Datathon accedir ací https://www.ctranspa.webs.upv.es/datathon-2021/

Finalment, divendres que ve es podrà visualitzar en la secció Un café amb l'ADL Tecnològic l'última part de l'entrevista a l'emprenedora Dayana Santacreu en la qual ens revelarà en què segments de mercat es pot crear un negoci digital i com s'organitza ella en el dia a dia. També oferirà consells per a tots els emprenedors i nòmades digitals que actualment estan duent a terme els seus projectes empresarials.