Creama Xàbia ofereix dimarts que ve un curs gratuït en el qual aprendre estratègies de màrqueting en línia

11 feb 2021

Què té a veure l'autor de l'art de la guerra amb Leo Messi? Com podem aprendre del que ara mateix estan fent els millors comerços i empreses? Com dissenye la meua pròpia estratègia per a fer realitat el meu projecte o iniciativa?

L'ADL tecnològic de Creama Xàbia ha programat per a la setmana vinent un curs en el qual es donarà resposta a aquestes preguntes i altres interrogants del moment. Titulat "De Sun Tzu a Leo Messi, com l'estratègia ens ajuda en l'En línia i l'Offline", començarà el pròxim 16 de febrer, de manera en línia i per a reservar plaça gratuïtament cal inscriure's en https://forms.gle/JCF9RBAmMk5TY6967

En el curs s'aprendrà a dissenyar objectius, crear un perfil de client i preparar una estratègia de marca encertada perquè tot això ocórrega i captar nous clients per al teu negoci.

En matèria formativa, des de Creama Xàbia també recomanen el webinar "Deixa de Podcastinar i llança el teu mínim podcast viable" en el qual Santos Garrido, consultor de Màrqueting Digital i creador del programa Podcastinitis, ensenyarà com com dissenyar, gravar, publicar i difondre el teu podcast en 45 minuts.

Per a assistir a aquest taller l'enllaç d'inscripció és https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=18189

Finalment, la setmana la tancarà l'entrevista a l'emprenedora Dayana Santacreu, convidada del cicle "Un café amb l'ADL Tecnològic". Santacreu parlarà de com ha fet el salt digital en els nous projectes que ha emprés i com una passió profunda per a ella, com és el seu amor pels animals, va derivar en la creació del seu vaixell almirall "Mascotetes” que l'han portada a ser una empresària tan reconeguda en el sector de l'atenció d'animals.

Aquesta entrevista es podrà seguir en el perfil de Facebook de l'ADL tecnològic de Xàbia.