L'Ajuntament repararà a partir del dilluns l'empedrat en les rondes perimetrals del Centre Històric de Xàbia

09 feb 2021

L'Ajuntament de Xàbia iniciarà aquest dilluns, 15 de febrer, la reparació de l'empedrat de les rondes perimetrals del Centre Històric. El departament d'obres públiques emprendrà aquesta obra de manera directa, és a dir amb personal propi, i ha planificat els treballs per trams per a tractar d'afectar el mínim al trànsit rodat i a l'accés veïnal.

Segons ha explicat la regidora responsable, Kika Mata, l'obra començarà el dilluns en la Ronda Nord (en l'entroncament amb l'Avinguda d’Alacant). En aquesta fase i en la següent (des de l'encreuament amb Verge dels Àngels a Plaza Marina Alta) no hi haurà afeccions al trànsit perquè es deixarà circular per un dels carrils.

Els altres trams en els quals es treballarà i sí que serà necessari tallar el trànsit són: Príncep d'Astúries fins a l'encreuament amb carrer Buenaire i Príncep d'Astúries fins a Placeta del Convent; Doctor Borrull. A continuació, l'obra es traslladarà als carrers Sant Joaquim i Ronda Sud.

Mata apunta que els operaris repararan el ferm als matins i a les vesprades, el lloc de treball es deixarà delimitat per a afavorir l'assecat del morter. Mentre duren els treballs, l'autobús urbà substitueix la parada en la Plaça Marina Alta per una altra temporal en la Av d'Alacant (a l'altura del pàrquing del Trinquet).

L'Ajuntament anirà informant de l'evolució de l'obra i les afeccions al trànsit a través del canal municipal de Telegram https://t.me/ajuntamentdexabia

Des del departament municipal demanen col·laboració perquè aquesta obra pública, necessària per a reparar les clivelles i desnivells que l'ús ha deixat en l'empedrat, puga acabar el més ràpid possible i, amb la intenció de minimitzar les molèsties que poden provocar entre el veïnat o els negocis de la zona, han decidit realitzar-les durant aquestes setmanes en les quals les restriccions per a frenar la Covid 19 tenen a l'hostaleria tancada i al comerç amb horari limitat.