Oberta la nova rampa per als vianants al carrer Crist de la Mar,

23 dic 2020

Aquest migdia s'ha obert la nova rampa per als vianants al carrer Crist de la Mar, una solució que fa accessible a les persones amb mobilitat reduïda aquest tram en altura en el qual a més d'habitatges, hi ha diversos negocis de restauració.

La rampa, de ferro galvanitzat, és desmuntable i té barana a banda i banda. Després de nadal es col·locarà un revestiment lateral per a millorar la seua imatge visual.

La rampa ha suposat una inversió municipal de 21.622 euros i dóna resposta a una reivindicació veïnal de difícil solució perquè en aquest espai està just sobre les canonades d'aigua potable pel que els tècnics van desaconsellar una obra amb fonamentació, ja que dificultaria qualsevol reparació en la xarxa hídrica.

L'alcalde, José Chulvi, i la regidora de Serveis, Kika Mata, han pogut comprovar el gran acolliment d'aquesta infraestructura entre el veïnat, ja que suposarà un canvi important tant per als residents i persones amb mobilitat reduïda com per als vianants en general, que guanyen en comoditat a l'hora de moure's amb carrets de bebés, entre altres.