Les noves tecnologies arriben als cursos d'idiomes de Creama Xàbia

04 dic 2020

Un total de 20 alumnes han iniciat aquesta setmana els cursos d'anglés que ofereix de manera gratuïta l'Agència de Desenvolupament Local de Creama Xàbia en col·laboració amb nadius voluntaris. Enguany, a causa de les condicions extraordinàries del Covid19, la formació migra al virtual i s'ha programat des de la plataforma zoom.

La proposta va ser plantejada pels propis professors i professores i ha sigut acollida amb gran entusiasme, ja que permet seguir amb una labor formativa altruista que porta efectuant-se des de l'any 2011

Des de Creama recorden que el professorat voluntari està format per jubilats estrangers que posseeixen la seua residència a Xàbia i que volen aportar el seu granet d'arena ajudant les persones desocupades de la població a millorar les seues competències lingüístiques, tan important a la nostra comarca, i així facilitar la seua inserció laboral.

En aquest sentit, la regidora de Creama Xàbia, Marta Bañuls, ha posat en valor el compromís que aquests residents té amb la població desocupada de Xàbia i ha destacat que cadascun d'ells col·labora aportant el seu temps d'oci per a arribar a cap aquest projecte.

En aquesta convocatòria de cursos, s'han llançat dos nivells d'anglés: nivell bàsic i intermedi. Les característiques dels cursos són les mateixes que en les anteriors convocatòries a excepció de la duració que seran de 80 hores en comptes de 100 hores.