L'Ajuntament de Xàbia contracta la neteja de terrenys forestals i el desbrossament de camins rurals

25 nov 2020

L'Ajuntament de Xàbia ha adjudicat en les últimes setmanes una sèrie de serveis relacionats amb el manteniment de zones verdes, barrancs, terrenys forestals i la xarxa de camins rurals.

Un dels contractes està dirigit a la neteja de parcel·les patrimonials de caràcter forestal i la xarxa de barrancs, treballs importants tant a nivell d'imatge pública com per a la prevenció d'incendis o inundacions.

El Consistori destinarà 105.789 euros a l'any sent l'adjudicatari l'empresa Xuquer Land S.L. que ha començat ja a treballar en els barrancs del Montgó i el Tosalet.

Un altre contracte ja tancat és el de desbrossament i tractaments fitosanitaris en els camins rurals i carrers del municipi, adjudicat a Contractes Ancar S.L per 47.229 euros a l'any. Des del departament de dirigeix Kika Mata expliquen que es començarà per vies amb major ús, com el camí Vell de Gata i camí Vell de Pedreguer, així com pels camins del Pla que en breu recol·lectaran la collita de taronges.

L'Ajuntament també ha contractat per 58.088 euros anuals a una empresa especialitzada en la poda, manteniment i tractaments contra el morrut de les palmeres situades en zones públiques del terme municipal de Xàbia i té pendent d'adjudicar a la fi de setmana la poda arbòria en altura.

Finalment, Serveis ha encomanat a Iciser S.L el manteniment i reparació de fonts ornamentals municipals  per 12.741 euros a l'any.