La Policia Local de Xàbia recapta 6.000 euros per a la lluita contra el càncer infantil a través de la campanya “Pels Valents”

04 nov 2020

La Policia Local de Xàbia ha aportat 6.000 euros a la campanya Pels Valents que impulsen agents de diferents punts del país per a recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil.

La acció solidària, que recapta diners amb la venda de “Escuts Solidaris”, ha comptat amb el suport de nombrosos comerços, col·lectius i associacions que s'han convertit en punts de distribució d'aquests distintius entre la ciutadania. La Policia vol agrair a tots els que han contribuït al fet que Xàbia aporte el seu granet d'arena a una campanya que ja ha aconseguit els 400.000 euros de recaptació total.

Els diners reunits a Xàbia es destinarà a Aspanión Comunitat Valenciana i a la construcció del Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona.

La Policia Local de Xàbia es va sumar l'any passat a aquest projecte a iniciativa de l'agent Mariano Armero, qui també ha sigut ambaixador de la campanya en altres municipis de la Marina Alta i la Comunitat. Mariano, al costat de les agents Vicen Buigues i Rosa Ramos són els encarregats coordinar aquest projecte i d'acostar als comerços els escuts brodats i termoadhesivos que combinen la insígnia policial de Xàbia i l'etiqueta #pelsvalents amb el qual s'identifica la campanya. Després es venen a 5 euros.

La campanya continua activa i els interessats a ser punts de distribució poden contactar amb la reguarda de la Policia Local