Xàbia, present en el forum virtual de la European Week of Security de Torino

22 oct 2020

Torino (Itàlia) acull aquesta setmana la segona setmana europea de la seguretat, un esdeveniment global entorn de la seguretat ciutadana i els seus reptes que, a conseqüència de la crisi sanitària mundial, s'ha celebrat de manera telemàtica.
Igual que en la primera edició, la Policia Local es Xàbia ha sigut part activa d'aquest fòrum en el qual s'intercanvien experiències i coneixen les aportacions dels experts en diferents disciplines. En concret, el programa d'enguany ha girat al voltant de la seguretat en els espais públics, especialment la comunicació de crisi i emergències, disseny i gestió de la seguretat urbana, l'ús d'eines digitals i l'impacte del Covid-19 en la gestió dels espais públics.
Els agents de Xàbia han participat en una conferència al costat de les ciutats de Liege (Bèlgica),  Lisboa (Portugal) i Niça (França) enfocada a la proximitat i relació amb la comunitat i en la qual han pogut aportar la seua experiència en els programes RADARS, Agent Tutor i d'Educació Viària.
Aquesta segona setmana de la seguretat també ha servit per a presentar els principals resultats del projecte PACTESUR  afavorit pel Fons de Seguretat Interior de la Unió Europea  i del qual Xàbia és participant al costat d'altres 10 ciutats europees.