La regidoria d'Igualtat de Xàbia reactiva el servei d'atenció per a joves del projecte Xàbia Diversa

23 oct 2020

“Foc i flama. Tornem a les xarxes!!!” és el lema de la campanya de diversitat que ha activat la regidoria d'Igualtat de Xàbia dirigida a tota la gent jove del municipi i que s'ha llançat per xarxes i presencialment en els instituts.

Les orientadores d'aquest servei d'atenció han visitat ja més de 50 aules dels dos centres de secundària per a informar dels canals que tenen disponibles –tant de manera presencial (amb cita prèvia) com a través del correu xabiadiversa@gmail.com per a atendre i respondre als dubtes i inquietuds que puga tindre la gent jove sobre les diversitats afectives i sexuals, i sobre les sexualitats en general.

Com indica l'edil d'Igualtat, Educació i Joventut, Montse Villaverde, a través d'aquest programa s'ofereix als joves informació de qualitat i amb perspectiva de gènere per part de professionals que siga una alternativa a la desinformació i previnga situacions de LGTB-fòbia.

La imatge de la campanya s'ha publicat en el blog de Xàbia Diversa https://www.xabiadiversa.com/blog/ i en els perfils de les xarxes socials del projecte d'Instagram i Telegram.

 

www.xabiadiversa.com

https://linktr.ee/xabiadiversa