Xàbia acull durant els pròxims dos caps de setmana el festival provincial de les arts escèniques

13 oct 2020 Al llarg d'aquest mes es manté l'oferta cultural amb més teatre concerts i exposicions

L'Ajuntament de Xàbia ha arredonit la seua programació cultural d'octubre amb el Festival provincial d'arts escèniques, una sèrie d'actuacions subvencionades per la Diputació com a suport a les companyies professionals de la província relacionades amb el sector teatral i circense.

Així, a partir d'aquest cap de setmana s'han programat quatre actuacions escèniques, totes en un espai tan especial com el riurau d’Arnauda.  El dissabte 17, a les 19 hores, arranca el festival amb 10 sonets, un xou de dansa en el qual dos ballarins i un músic tixen el seu espectacle amb els sonets de Garcilaso de la Vega com a fil conductor.

El diumenge 18, a les 12 hores, hi haurà una actuació per a tota la família inspirada en el circ. La Trócola Circ combinarà malabars, acrobàcies i música en directe.

El pròxim cap de setmana, el protagonisme serà per al teatre. El dissabte 24, a les 17 hores, els clowns de Taranna Teatre ens portaran la història del bou Ferdinand, al qual no li agradava envestir sinó viure en el camp envoltat de flors.

El diumenge 25, a les 19 hores i aquesta vegada a l'interior de la Casa de la Cultura, l'actuació de Maror Produccions amb el seu muntatge “Els dies de la nit” tancarà el festival.

Totes les actuacions són d'accés gratuït però hi ha aforament tancat i per protocols de seguretat sanitària, els assistents han de reservar prèviament trucant al telèfon 965794344.

També dins de la programació Cultura a la tardor, impulsada per la regidoria de Cultura, el divendres 23 d'octubre (a les 20 hores a la Casa de la Cultura) hi haurà una actuació del grup de la Marina Jazzmàtiks que, en clau jazz, versiona temes d'artistes com Raimon, La Gossa Sorda o Aspencat.

El divendres 30, a les 21 hores a l'església de Sant Bertomeu, el Grup Polifònic Ars Nova també presenta un recital didàctic sobre aquest estil musical.

I el dissabte 31, a les 20 hores a la Casa de la Cultura, arranca el cicle Nits de Teatre amb la divertida funció sobre la política titulada “El pacte” de Bullanga Teatre.

A més, segueix en cartell el festival de Fotografia Ojos Rojos, amb interessants exposicions d'autors nacionals en totes les sales municipals.