Esports convoca per al dilluns una reunió informativa per als pares i mares de l'escola de futbol del CD Jávea

25 sep 2020

El regidor d'esports de Xàbia, Alberto Tur, convoca una reunió informativa dirigida als pares i mares dels xiquets i xiquetes inscrits a l'escola de futbol del CD Xàbia per a explicar-los els protocols de seguretat sanitària que s'estan elaborant aquesta temporada en l'esport base i atendre qualsevol dubte o suggeriment sobre el tema.

Tur insisteix que totes les decisions que s'estan prenent des de la seua regidoria estan motivades, sempre tractant d'oferir als menors l'entorn més segur per a la pràctica esportiva en unes circumstàncies totalment extraordinàries com són les actuals.

No obstant això, i igual que s'ha fet amb tots els clubs, la regidoria d'Esports està totalment predisposada a escoltar qualsevol plantejament que vaja en aquesta línia i estudiar la seua viabilitat. És per això que es facilitarà als pares els protocols que han preparat perquè puguen consultar-los i aportar les seues propostes.

Amb aquesta trobada, l'edil vol informar directament les famílies, conèixer les seues impressions i les demandes relacionades amb l'esport base, separant-les de les altres reivindicacions que puga tindre el club de futbol local i que no involucren a l'escola.

La reunió serà el dilluns, 28 de setembre, a les 19’30 hores a la Sala Polivalent del Portal del Clot, una sala que es prepararà amb totes les garanties d'higiene i distància social. Dins de les mesures preventives per a evitar la propagació de la Covid19, es realitzarà un control i registre d'assistents i hi haurà un aforament màxim de 40 persones.

En el cas que aquesta limitació d'aforament deixe a pares sense poder entrar, des de la regidoria s'atendrà personalment o s'emplaçarà a una nova convocatòria als quals no hagen pogut accedir.