Canvis en l'horari de regulació en el trànsit de la plaça Celestino Pons de Xàbia

17 sep 2020

L'Ajuntament de Xàbia, ateses les demandes del comerç local, ha modificat l'horari en el qual la plaça Celestino Pons està oberta al trànsit. A partir de hui es pot circular per aquest espai públic que envolta el Mercat Municipal des de les 8 i fins a les 14 hores i a aqueixa hora ja s'eleva el pivot que la converteix en per als vianants durant la resta del dia.

L'executiu manté la intenció d'afavorir l'ús per als vianants d'aquesta cèntrica plaça i està treballant en la instal·lació d'un sistema de control que siga més còmode per a compaginar el tancament de l'espai amb l'accés dels residents.

No obstant això, la rehabilitació de l'església de Sant Bartolomé i l'ocupació que necessiten per a maquinària i material d'obra dificulten plantejar qualsevol projecte de conversió en zona de vianants en aquest moment i per això, temporalment es tornarà obrir tota la jornada de demà al trànsit i a les vesprades es tancarà per a facilitar la instal·lació de terrasses al carrer Sor Maria Gallart als llocs de restauració del Mercat.