Creama Xàbia ofereix una nova edició del curs de capacitació per a auxiliars de comerç

17 sep 2020 Aquesta opció formativa està oberta a tots els joves de la comarca

Creama a Xàbia informa que la setmana vinent començarà una nova edició del programa formatiu de qualificació bàsica en activitats auxiliars de comerç, una opció formativa que s'impartirà a Xàbia i que està subvencionada per la Conselleria d'Educació amb 40.406 euros.

Aquest programa està obert a tots els joves de la Marina Alta –entre 16 i 21 anys- i abastarà tot el curs acadèmic, en horari de demà  (de 8 a 14 hores), finalitzant al juny.

La duració total és de 960 hores dividides en 2 fases, una teòrica fins a final d'any i una altra a partir de gener que combina teòrica i pràctiques formatives en centres de treball i que compta amb la col·laboració d'empreses del municipi.

Des de Creama assenyalen que el 50% de l'alumnat va trobar treball en finalitzar el programa.

Els interessats a ampliar informació o inscriure's poden contactar fins a final de setembre amb Creama Xàbia en el telèfon 965793604 o 965794266 o via llosa emails vortola@creama.org i jgamarra@creama.org

Els programes formatius de qualificació bàsica constitueixen una oferta formativa, adaptada a les necessitats específiques de l'alumnat que ha abandonat l'ensenyament reglat sense haver aconseguit els objectius previstos en l'Educació Secundària Obligatòria. Aquests programes s'adapten a les circumstàncies personals dels seus destinataris i possibiliten la seua inserció sociolaboral, a més d'afavorir la maduresa personal i millorar la formació i adquisició de competències professionals d'una qualificació de nivell 1 en una ocupació concreta.