L'Ajuntament de Xàbia retarda a octubre el pagament domiciliat de l'IBI

10 sep 2020 Recaptació activa un telèfon directe per a les consultes ciutadanes en matèria tributària

El departament d'Hisenda de l'Ajuntament de Xàbia ha activat un número de telèfon directe per a atendre les consultes ciutadanes en matèria tributària. Els interessats a contactar amb Recaptació poden telefonar al 966508861 si necessiten realitzar qualsevol consulta o sol·licitar cita prèvia, un tràmit que també es pot realitzar de manera telemàtica via la web municipal https://citaprevia.ajxabia.com/

El regidor responsable, Ximo Segarra, ha informat d'aquest nou canal per facilitar la comunicació entre els ciutadans i el seu departament i ha volgut aclarir una de les consultes més recurrents dels últims dies: el termini per a pagar en voluntària l'impost de l'IBI.

Tal com es va anunciar al maig, per donar les màximes facilitats donades les circumstàncies especials d'enguany, l'Ajuntament de Xàbia va decidir prorrogar el termini en voluntària de l'IBI i l'IAE  fins al 3 de desembre (habitualment és d'agost al 20 d'octubre). També carregarà més tard aquest rebut als qui tenen el pagament domiciliat, concretament es farà l'1 d'octubre quan l'habitual és a l'agost.