Xàbia convocarà un nou pla d'ocupació local per a treballadors amb perfil tècnic i administratiu

19 ago 2020

La junta de portaveus de l'Ajuntament de Xàbia ha acordat començar a preparar un nou pla d'ocupació pública. En aquesta ocasió, la selecció d'empleats no respondria a criteris socials, sinó tècnics. S'oferiran llocs concrets, de perfil tècnic o administratiu, en les àrees municipals que requereixen reforços.

Segons ha avançat l'alcalde, José Chulvi, és una de les mesures que han convingut tots els partits amb representació municipal per a continuar recolzant l'economia local en aquests mesos plens d'incerteses per la crisi sanitària. Es començarà per fer un diagnòstic de les necessitats que arrosseguen les diferents àrees municipals i es prepararà un primer esborrany del pla i es concretarà la dotació econòmica.

La intenció, ha assenyalat Chulvi, és que els treballadors s'incorporen al llarg del primer trimestre de 2021.

Aquest és el segon pla d'ocupació que impulsa l'administració local en els últims mesos. Actualment hi ha 34 persones contractades com a peons forestals, d'obra, conserges o personal de neteja a través un programa social amb dotació de 500.000 euros inclòs en les mesures de reactivació econòmica i social després de la crisi de la Covid19.