Xàbia obri aquest dijous el termini per a presentar-se al programa social que ofereix 34 llocs de treball

20 may 2020 Els sol·licitants hauran de registrar les seues sol·licituds per la seu electrònica i si necessiten atenció presencial demanar obligatòriament una cita prèvia

L'Ajuntament de Xàbia obrirà aquest dijous, 21 de maig, el termini per a presentar les sol·licituds per al programa social d'ocupació pel qual ofereix 34 llocs per a la realització de treballs de prevenció d'incendis forestals neteja i manteniment forestal o del viari públic, així com custòdia, neteja, reparació i manteniment d'edificis públics municipals, entre altres.

En concret s'ofereixen sis llocs d'oficials d'obres / Vies Públiques / Jardineria – Forestal; 18 Peons d'Obres / Vies Públiques / Jardineria – Forestal; cinc d'operari/a de Neteja i altres cinc de conserges.

Aquest programa està inclòs dins del pla per a la reactivació social per l'emergència ocasionada per la COVID-19 i està dirigit a persones que porten inscrits un mínim de tres a sis mesos ininterromputs en el servei públic d'ocupació i no estiguen percebent cap prestació o subsidi.

Els interessats poden consultar les bases en la web de l'Ajuntament

http://ajxabia.com/ver/8242/plan-de-reactivacion-economica-y-social.html

on també tenen a la seua disposició el model d'instància, així com la documentació requerida.

Les sol·licituds s'hauran de presentar entre el 21 de maig i el 9 de juny, preferentment a través de la seu electrònica en www.xabia.sedeelectronica.es

No obstant això, també es podran presentar físicament en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà sempre que hagen concertat una cita prèvia. Sense aqueixa cita prèvia ( que es poden sol·licitar en el telèfon 966508851 en horari de 9:00h. a 14:00h) no s'atendrà a ningú.

El programa d'ocupació social, dotat amb 500.000 euros, forma part de les mesures de l'Ajuntament davant la crisi social i econòmica originades per l'emergència sanitària de la Covid19. La selecció dels aspirants es realitzarà sobre la base de criteris socials i puntuaran: l'antiguitat com a demandant d'ocupació, si s'és beneficiari dels serveis socials, tindre habitatge hipotecat o llogat, ser família nombrosa o tindre cònjuge i fills en edat laboral -que convisquen en la mateixa unitat familiar- i que també estiguen en desocupació mínima des de fa 3 mesos, i no perceben prestacions o subsidis per desocupació, entre altres.