Els Serveis Socials de Xàbia reactiven l'atenció presencial: obriran 3 dies a la setmana i amb cita prèvia

11 may 2020

El departament de Serveis Socials s'ha organitzat per a, a partir d'aquesta setmana, recuperar parcialment l'atenció presencial per a realitzar tràmits imprescindibles per a prestacions com les de dependència o discapacitat, atenció a víctimes de violència de gènere o diferents tipus d'ajudes a la renda, habitatge, ajuda a domicili, teleassistència o emergència social, entre altres.

L'atenció presencial serà amb horari reduït (de 10 a 13’30 hores), sempre serà amb cita prèvia i tots els que entren en el centre hauran de respectar les mesures d'higiene (portar màscara i procedir a la desinfecció de mans amb el producte que se'ls facilitarà a l'entrada) i guardar distància social.

L'àrea que dirigeix Rita Berruti s'ha organitzat ja per a coordinar teletreball i atenció presencial en aquesta primera fase de la desescalada en totes les seues seccions; suport psicològic, jurídic, prestacions per a majors, prevenció d'addiccions, immigració, igualtat, família i infància o habitatge, a més dels tallers TAPIS.

I també tenen ja en vista reforços i redistribució del personal per a crea un torn de vesprada que done resposta a aquesta situació sense precedents.

Per a sol·licitar cita prèvia o realitzar qualsevol consulta es pot telefonar al 965794142 o al 965790500.