Xàbia promociona l'esport femení entre les més joves

02 mar 2020

La regidoria de Joventut de Xàbia, en col·laboració amb el departament d'Esports i diferents clubs del municipi, posarà en marxa a partir d'aquest dimarts -3 de març- una nova campanya de promoció de l'esport femení entre les adolescents del municipi.

Baix el títol “Dones i Esport es faran tallers per a acostar diferents disciplines esportives, algunes d'elles a priori, poc feminitzades, perquè les joves puguen conèixer experiències de dones que les practiquen amb èxit i que fins i tot han fet d'elles la seua professió.

La regidora de Joventut, Montse Villaverde, ha detallat que el cicle es desenvoluparà aquest mes de març, està dirigit a xiques d'entre 12 i 18 anys i es realitzarà en la seu de PlayJove en la plaça Constitució. Allí serà la part més teòrica, amb una introducció a l'esport i conèixer les experiències, i després ja es farà un xicotet entrenament o demostració en la plaça veïna.

La campanya començarà amb el basquet (dies 3 i 10 de març a les 18’30 hores), però també acostarà esports com el surf ( 5 de març, 18’30 hores), capoeira (6, 13, 20 i 27 de març a les 18’30 hores), pilota valenciana (11 i 25 de març a les 18’30 hores), ping pong (13 de març a les 17’30 hores), handbol (16 de març a les 17’30 hores) i boxa (dissabte 21 de març de 10 a 13 hores).

Villaverde ha volgut agrair la col·laboració dels clubs i de tots els esportistes que s'involucraran en aquesta iniciativa per a promoure l'esport femení.