Creama Xàbia continua explorant les opcions de negoci lligades a les noves tecnologies amb xarrades sobre Amazon i Instagram

02 mar 2020

Creama Xàbia continua explorant les opcions de negoci i de comerç lligades a les noves tecnologies i dins del cicle Xàbia TIC ha inclòs aquest mes dos nous tallers sobre la plataforma de publicació lligada a Amazon i la xarxa social en auge: Instagram.

La primera d'elles és aquesta mateixa setmana. El dijous, 5 de març, a les 20 hores i a la sala de conferències del Museu Soler Blasco, els afeccionats a l'escriptura coneixeran de la mà de la periodista Marta Catalá les opcions que ofereix Amazon per a autopublicar un llibre o col·lecció d'articles i posar-lo a la venda. A més podran conéixer el procés de la publicació digital i la fórmula perquè el seu llibre es venga a tot el món.

La segona de les cites dins del cicle Xàbia TIC és dimarts que ve 10 de març i en aquesta ocasió abordarà el món d'Instagram com a fórmula per a guanyar diners. La xarrada també serà a les 20 hores en el Centre d'Arts Lambert (situat a la Casa Tena; carrer Major)

Serà Sergio Magán, especialista en xarxes socials i consultor expert en Instagram qui òbriga els ulls sobre el potencial d'aquesta xarxa en el màrqueting online en auge i que va molt més allà del simple ús de compartir fotos amb amics.